بازگشت به بالای صفحه
FACEBOOK TWITTER RSS FEED JOIN US NEWSLETTER
print version increase font decrease font
تاریخ انتشار : جمعه 15 دى 1391      15:35

افزایش 60 هزار تنی تولید گوشت قرمز

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از امضای تفاهم‌نامه 4 جانبه به منظور فراهم آوردن شرایط تولید گوشت قرمز با اتکا به ظرفیت‌های تولیدی موجود در کشور خبرداد و گفت: تولید گوشت قرمز در کشور 60 هزار تن افزایش می‌یابد.

حسن رادمرد در حاشیه کارگروه کنترل بازار با اشاره به انعقاد تفاهم نامه ای میان معاونت بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی، معاونت بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت، شرکت پشتیبانی امور دام و اتحادیه مرکزی دامداران ایران، گفت: این اقدام به منظور استفاده بهینه از تمامی ظرفیت های دامداری ها و ظرفیت های خالی که حدود 30 درصد را به خود اختصاص داده است، صورت گرفته تا بتوان با تولید 100 درصدی از واردات گوشت قرمز به کشور بی نیاز شویم.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: بر این اساس مقرر شد تا ظرف مدت 6 تا 9 ماه آینده با استفاده از همه ظرفیت ها و پتانسیلی که در بخش دامپروری کشور موجود است، بتوان حدود 60 هزار تن به تولید گوشت داخلی اضافه کرده و دام سنگین و سبک را برای عرضه در واحدهای صنفی به بازار عرضه کنیم.

همچنین در این مورد، سعید سلطانی سروستانی، مدیرعامل اتحادیه دامداران کشور با اشاره به تعهدات خود در قبال امضای این تفاهم نامه افزود: در این تفاهم نامه دو موضوع مورد توجه قرار گرفته است که یکی بحث تامین نهاده هاست که حدود 70 درصد از هزینه های دامدار را شامل می شود و دیگری نیز بحث خرید تضمینی است.

وی افزود: خوشبختانه در کارگروه کنترل بازار  مصوب شد نهاده های دامی برای دام سبک به مدت 6ماه و برای دام سنگین به مدت 9 ماه تحویل دامدار شود.

سروستانی ادامه داد: همچنین مقرر شد برای مدت زمانی که عملیات پروار بندی صورت می گیرد  پول  از طریق شرکت پشتیانی امور دام  گرفته  شود.

وی در ادامه اظهار داشت: این اقدامات از یک سو به استفاده بهینه از ظرفیتهای خالی کمک خواهد کرد و از سوی دیگر موجب می شود  تا با  برنامه ریزی دقیق، وزن لاشه ها از 17 کیلو گرم به 21 کیلو گرم که متوسط جهانی است ارتقاء پیدا کند.

سروستانی با اشاره به اینکه تمامی استانها آمادگی خود را برای تولید گوشت قرمز اعلام کرده اند ابراز امیدواری کرد؛  در صورت ادامه این روند طی سال آینده بتوانیم به صادرات گوشت قرمز دست یابیم.

همچنین مصیب محمدیان شمالی، مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام نیز با اشاره به تعهد شرکت در قبال امضای این تفاهم نامه افزود: پشتیانی از طرح به واسطه تامین نقدینگی دامدار برای استفاده 100 درصدی از ظرفیتهای خالی صورت خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: در این زمینه سهم 70 درصدی که مربوط به تامین نهاده ها شامل جو، ذرت و سبوس است، را از طریق اتحادیه و با پشتیانی شرکت بازرگانی دولتی ایران تامین خواهیم کرد و در این زمینه هم با تمام ظرفیت شرکت در خدمت طرح هستیم تا هرچه زودتر شاهد خودکفایی کشور در حوزه تولید گوشت قرمز باشیم.


آدرس ایمیل فرستنده : آدرس ایمیل گیرنده  :

کلمات کلیدی : گوشت - دام - ظرفیت - گوشت قرمز - قرمز
نظرات کاربران
ارسال نظر
نام کاربر
ایمیل کاربر
شرح نظر
Copyright 2014, all right reserved | Developed by aca.ir